Food Industry Economics
ISSN-print:
2411-4111
ISSN-online:
2312-847X
ISO:
26324:2012
‹
›
Archives
If you did not find the article you are interested in, please write about it to the editor.
Select volume/issue
Volume: 12, Issue: 4
Volume: 12, Issue: 3
Volume: 12, Issue: 2
Volume: 12, Issue: 1
Volume: 11, Issue: 4
Volume: 11, Issue: 3
Volume: 11, Issue: 2
Volume: 11, Issue: 1
Volume: 10, Issue: 4
Volume: 10, Issue: 3
Volume: 10, Issue: 2
Volume: 7, Issue: 4
Volume: 7, Issue: 3
Volume: 10, Issue: 1
Volume: 9, Issue: 4
Volume: 9, Issue: 2
Volume: 9, Issue: 3
Volume: 9, Issue: 1
Volume: 8, Issue: 4
Volume: 8, Issue: 3
Volume: 8, Issue: 2
Volume: 8, Issue: 1
Volume: 11, Issue: 1
Showing
1-14
of
14
items.
Title
Author(s)
Language
THE MAIN VECTORS OF THE DEVELOPMENT OF FOOD SECURITY
I. Sedikova
Y. Diachenko
eng
INFORMATION SYSTEMS AND TECHNOLOGIES IN THE PROCESS OF EVALUATION ACTIVITIES
T. Markova
K. Vaskovska
G. Pchelianska
O. Volodina
eng
THE INNOVATIVE WAY OF OVERCOMING OF FOOD INDUSTRY ENTERPRISES PROBLEMS
H. Nemchenko
eng
РОЛЬ РИНКУ ЦІННИХ ПАПЕРІВ В ЕКОНОМІЦІ ДЕРЖАВИ (НА ПРИКЛАДІ США)
В. Л. Горбаневич
П. В. Іванюта
ukr
ОСОБЛИВОСТІ ТА ПЕРСПЕКТИВ РОЗВИТКУ РИНКУ РЕКЛАМИ В УКРАЇНІ
І. В. Мунтян
ukr
СИСТЕМНИЙ ПІДХІД ДО ПІДВИЩЕННЯ ОСОБИСТОЇ ЕФЕКТИВНОСТІ СУЧАСНОГО КЕРІВНИКА
Н. М. Корсікова
В. М. Череватий
ukr
СПЕЦИФІКА ЗАСТОСУВАННЯ ІНСТРУМЕНТІВ АУТСОРСИНГУ, АУТСТАФІНГУ ТА ЛІЗИНГУ В СИСТЕМІ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ
К. Б. Козак
Б. В. Мироненко
ukr
ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ НАВЧАНЯ ПЕРСОНАЛУ
К. Б. Козак
К. Г. Бойчук
ukr
FORMATION OF LEADERSHIP QUALITIES AND SOCIAL RESPONSIBILITY OF THE MODERN MANAGER IN ODESSA NATIONAL ACADEMY OF FOOD TECHNOLOGIES
O. Kalaman
O. Kananykhina
A. Solovey
P. Beznis
eng
APPLICATION OF THE "BLUE OCEAN" STRATEGY IN UKRAINIAN WINEMAKING INDUSTRY
S. Didukh
V. Aoun
eng
ВІДТВОРЮВАЛЬНИЙ МЕХАНІЗМ СТИМУЛЮВАННЯ РОЗВИТКУ УКРАЇНСЬКОГО РИНКУ ОРГАНІЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ
О. В. Нікішина
О. М. Муратов
ukr
STRATEGIC DIRECTIONS OF SUSTAINABLE AND INCLUSIVE DEVELOPMENT OF THE AGRI-FOOD SPHERE
V. Samofatova
eng
РОЛЬ САДІВНИЦЬКИХ ТОВАРИСТВ В ЗАБЕЗПЕЧЕННІ РОЗВИТКУ ГАСТРОНОМІЧНИХ АТРАКЦІЙ І ФОРМУВАННІ ТУРИСТИЧНИХ ДЕСТИНАЦІЙ НА ЗАСАДАХ ЗЕЛЕНОЇ ЕКОНОМІКИ
О. І. Лайко
В. В. Торган
ukr
СТАН ТА РЕЗУЛЬТАТИ ТОРГІВЛІ АГРОПРОДОВОЛЬЧИМИ ТОВАРАМИ МІЖ УКРАЇНОЮ І ЄВРОПЕЙСЬКИМ СОЮЗОМ
П. О. Антонюк
О. П. Антонюк
Т. М. Ступницька
Л. М. Головаченко
ukr