Food Industry Economics

ISSN-print: 2411-4111
ISSN-online: 2312-847X
ISO: 26324:2012

Новини

Цикл семінарів

Шановні колеги, запрошуємо Вас взяти участь у семінарах від #CenSciONAFT, #LibONAFT, які відбудуться у період з 6-20 грудня в аудиторії А-316 #INFOhub_LibONAFT. Початок всіх семінарів о 14:30.
Звертаємо увагу про необхідність попередньої реєстрації: https://docs.google.com/forms/
Open Access Week 2018

Рекомендації МОН з підтримки принципів академічної доброчесності для закладів вищої освіти

Глосарій та методичні рекомендації Міністерства освіти і науки України з дотримання принципів академічної доброчесності для закладів вищої освіти.
Посилання:
Глосарій: https://drive.google.com/file/d/1A1ympcifUCocJYv7Zqok2vtfRnO35yPm/view
Методичні рекомендації: https://drive.google.com/file/d/1dQjtkEClDK9O7YG38W_WUPf6AcrzaFKx/view

Wiley Online Library

Шановні користувачі, пропонуємо Вам скористатися безкоштовним доступом до Wiley Online Library, яка надає широке мультидисциплінарне зібрання онлайн-ресурсів, присвячених життєдіяльності, здоров'ю та фізичним наукам, соціальним та гуманітарним наукам. Wiley Online Library співпрацює з понад 850 науковими співтовариствами у всьому світі та пропонує доступ до понад 7,5 мільйонів статей з більш як 1600 журналів, 21000 онлайн-книг та сотен багатотомних довідкових робіт, баз даних та інших ресурсів в Інтернеті.
Посилання: https://onlinelibrary.wiley.com/

Open Access week 2018

Шановні колеги запрошуємо Вас прийняти участь у заходах від Науково-технічної бібліотеки ОНАХТ Open Access week 2018!!!
Зверніть увагу, що для участі в заходах необхідна попередня реєстрація Посилання
#CenSciONAFT #LibONAFT #ONAFT
Модератори та спікери: Ольга Ольшевська, Ірина Дружкова, Юрій Корнієнко, Анна Стукаленко, Олександр Шершун, Олексій Сакалюк, Анастасія Іванова, Дмитро Скалій, Артем Богданов
Open Access Week 2018

ONAFT4ref

Ресурс для оформлення посилань згідно ДСТУ 8302:2015 розроблений співробітниками Координаційного центру видання наукової періодики ОНАХТ. Посилання: 4ref.onaft.edu.ua