Food Industry Economics

ISSN-print: 2312-847X
ISSN-online: 2411-4111
ISO: 26324:2012

Архіви

Volume: 11, Issue: 1, 2019

Показані 1-14 із 14 записів.
НазваAuthor(s)Мова
СТАН ТА РЕЗУЛЬТАТИ ТОРГІВЛІ АГРОПРОДОВОЛЬЧИМИ ТОВАРАМИ МІЖ УКРАЇНОЮ І ЄВРОПЕЙСЬКИМ СОЮЗОМ
  • П. О. Антонюк
  • О. П. Антонюк
  • Т. М. Ступницька
  • Л. М. Головаченко
ukr
РОЛЬ САДІВНИЦЬКИХ ТОВАРИСТВ В ЗАБЕЗПЕЧЕННІ РОЗВИТКУ ГАСТРОНОМІЧНИХ АТРАКЦІЙ І ФОРМУВАННІ ТУРИСТИЧНИХ ДЕСТИНАЦІЙ НА ЗАСАДАХ ЗЕЛЕНОЇ ЕКОНОМІКИ
  • О. І. Лайко
  • В. В. Торган
ukr
STRATEGIC DIRECTIONS OF SUSTAINABLE AND INCLUSIVE DEVELOPMENT OF THE AGRI-FOOD SPHERE
  • V. Samofatova
eng
ВІДТВОРЮВАЛЬНИЙ МЕХАНІЗМ СТИМУЛЮВАННЯ РОЗВИТКУ УКРАЇНСЬКОГО РИНКУ ОРГАНІЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ
  • О. В. Нікішина
  • О. М. Муратов
ukr
APPLICATION OF THE "BLUE OCEAN" STRATEGY IN UKRAINIAN WINEMAKING INDUSTRY
  • S. Didukh
  • V. Aoun
eng
FORMATION OF LEADERSHIP QUALITIES AND SOCIAL RESPONSIBILITY OF THE MODERN MANAGER IN ODESSA NATIONAL ACADEMY OF FOOD TECHNOLOGIES
  • O. Kalaman
  • O. Kananykhina
  • A. Solovey
  • P. Beznis
eng
ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ НАВЧАНЯ ПЕРСОНАЛУ
  • К. Б. Козак
  • К. Г. Бойчук
ukr
СПЕЦИФІКА ЗАСТОСУВАННЯ ІНСТРУМЕНТІВ АУТСОРСИНГУ, АУТСТАФІНГУ ТА ЛІЗИНГУ В СИСТЕМІ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ
  • К. Б. Козак
  • Б. В. Мироненко
ukr
СИСТЕМНИЙ ПІДХІД ДО ПІДВИЩЕННЯ ОСОБИСТОЇ ЕФЕКТИВНОСТІ СУЧАСНОГО КЕРІВНИКА
  • Н. М. Корсікова
  • В. М. Череватий
ukr
ОСОБЛИВОСТІ ТА ПЕРСПЕКТИВ РОЗВИТКУ РИНКУ РЕКЛАМИ В УКРАЇНІ
  • І. В. Мунтян
ukr
РОЛЬ РИНКУ ЦІННИХ ПАПЕРІВ В ЕКОНОМІЦІ ДЕРЖАВИ (НА ПРИКЛАДІ США)
  • В. Л. Горбаневич
  • П. В. Іванюта
ukr
THE INNOVATIVE WAY OF OVERCOMING OF FOOD INDUSTRY ENTERPRISES PROBLEMS
  • H. Nemchenko
eng
INFORMATION SYSTEMS AND TECHNOLOGIES IN THE PROCESS OF EVALUATION ACTIVITIES
  • T. Markova
  • K. Vaskovska
  • G. Pchelianska
  • O. Volodina
eng
THE MAIN VECTORS OF THE DEVELOPMENT OF FOOD SECURITY
  • I. Sedikova
  • Y. Diachenko
eng