Food Industry Economics
ISSN-print:
2411-4111
ISSN-online:
2312-847X
ISO:
26324:2012
‹
›
Archives
If you did not find the article you are interested in, please write about it to the editor.
Select volume/issue
Volume: 12, Issue: 4
Volume: 12, Issue: 3
Volume: 12, Issue: 2
Volume: 12, Issue: 1
Volume: 11, Issue: 4
Volume: 11, Issue: 3
Volume: 11, Issue: 2
Volume: 11, Issue: 1
Volume: 10, Issue: 4
Volume: 10, Issue: 3
Volume: 10, Issue: 2
Volume: 7, Issue: 4
Volume: 7, Issue: 3
Volume: 10, Issue: 1
Volume: 9, Issue: 4
Volume: 9, Issue: 2
Volume: 9, Issue: 3
Volume: 9, Issue: 1
Volume: 8, Issue: 4
Volume: 8, Issue: 3
Volume: 8, Issue: 2
Volume: 8, Issue: 1
Volume: 9, Issue: 3
Showing
1-13
of
13
items.
Title
Author(s)
Language
FEATURES OF ACCOUNTING FOR OPERATIONAL AND FINANCIAL LEASING ON ENTERPRISES
Y. Melnyk
A. Luk’yanov
eng
ОЦІНКА ОПТИМАЛЬНОЇ СТРУКТУРИ КАПІТАЛУ АГРОХОЛДИНГІВ УКРАЇНИ (KERNEL HOLDING S.A., MHP S.A.)
С. М. Дідух
В. О. Мініна
Т. С. Федорова
ukr
ALTERNATIVE ENERGY IN THE SYSTEM OF ECONOMIC ECOLOGICAL SAFETY OF THE STATE
T. Markova
eng
ОБЛІКОВО-АНАЛІТИЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ КАДРОВОЇ БЕЗПЕКИ ПІДПРИЄМСТВА
Г. О. Ткачук
ukr
INTRAECONOMIC CONTROL OF THE OPERATION WITH COMMODITY – MATERIAL VALUES
G. Тkachuk
O. Volodina
A. Zhigovska
eng
THE DIRECTIONS OF MANAGEMENT OF THE COMMODITY DEBTS RECEIVABLE
T. Stupnytska
O. Volodina
K. Zhidkova
eng
COMPETITIVENESS OF UKRAINIAN FOOD ENTERPRISES. FEATURES OF ASSESSMENT.
K. Stasiukova
eng
ВПЛИВ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПЕРСОНАЛУ НА ПРИВАБЛИВІСТЬ ХАРЧОВОГО БІЗНЕСУ
О. Л. Ліпова
О. В. Євтушок
ukr
STRATEGIC MANAGEMENT ACCOUNTING AS A TOOL TO PROMOTE COMPETITIVENESS AND EFFICIENCY OF THE ACTIVITY OF THE ENTERPRISE
N. Kuprina
eng
ВІДТВОРЮВАЛЬНИЙ МЕТОДИЧНИЙ ПІДХІД ДО ОЦІНКИ ЕФЕКТИВНОСТІ ІНТЕГРОВАНИХ ТОВАРНИХ РИНКІВ
О. В. Нікішина
ukr
МАРКЕТИНГОВІ АСПЕКТИ РОЗВИТКУ ВІТЧИЗНЯНОГО КОНЬЯЧНОГО ВИРОБНИЦТВА В УМОВАХ КРИЗИ
О. М. Голодонюк
В. О. Бузинський
ukr
АНАЛІЗ ДИНАМІКИ ТА СТРУКТУРИ ЕКСПОРТУ АГРОПРОДОВОЛЬЧОЇ ПРОДУКЦІЇ
О. П. Антонюк
П. О. Антонюк
В. М. Лисюк
ukr
THEORETICAL FOUNDATIONS OF SUSTAINABLE DEVELOPMENT OF THE AGRI-FOOD SPHERE
V. Samofatova
eng