Food Industry Economics
ISSN-print:
2411-4111
ISSN-online:
2312-847X
ISO:
26324:2012
‹
›
Архіви
Якщо ви не знайшли потрібну вам статтю, будь ласка, напишіть про це редакторові.
Select volume/issue
Volume: 11, Issue: 1
Volume: 10, Issue: 4
Volume: 10, Issue: 3
Volume: 10, Issue: 2
Volume: 10, Issue: 1
Volume: 9, Issue: 4
Volume: 9, Issue: 3
Volume: 9, Issue: 2
Volume: 9, Issue: 1
Volume: 8, Issue: 4
Volume: 8, Issue: 3
Volume: 8, Issue: 2
Volume: 8, Issue: 1
Volume: 7, Issue: 4
Volume: 7, Issue: 3
Volume: 11, Issue: 2
Volume: 11, Issue: 3
Volume: 9, Issue: 2
Показані
1-12
із
12
записів.
Назва
Author(s)
Мова
ПРО ПЕРСПЕКТИВНІ НАПРЯМИ РОЗВИТКУ ЕКОНОМІЧНОЇ НАУКИ В ОДЕСЬКІЙ НАЦІОНАЛЬНІЙ АКАДЕМІЇ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ: ІСТОРІЯ І СУЧАСНІСТЬ
Г. В. Ангєлов
О. Б. Каламан
О. М. Кананихіна
А. О. Соловей
ukr
ESSENCE AND CLASSIFICATION OF SUPPLIES OF ENTERPRISE: THEORETICAL AND PRACTICAL ASPECT
N. Kuprina
S. Polish
eng
ПОРІВНЯЛЬНА ОЦІНКА ДЕБІТОРСЬКОЇ ТА КРЕДИТОРСЬКОЇ ЗАБОРГОВАНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ
О. О. Євтушевська
С. П. Кустурова
ukr
GLOBAL STRATEGY OF POSITIONING OF UKRAINE WINE PRODUCTION IN UKRAINE
O. Solodova
O. Golubyonkova
eng
ANALYSIS OF LEGAL FORMS STRUCTURAL ELEMENTS OF GRAIN LOGISTICS
I. Sedikova
I. Savenko
eng
УДОСКОНАЛЕННЯ СИСТЕМИ МОТИВАЦІЇ ПЕРСОНАЛУ НА ВІТЧИЗНЯНИХ ПІДПРИЄМСТВАХ ВИНОРОБНОЇ ГАЛУЗІ (НА ПРИКЛАДІ ПрАТ «ОДЕСАВИНПРОМ»)
О. Ф. Удовиця
Г. П. Пасчина
ukr
FIXED ASSETS OF THE ENTERPRISE: ASPECTS OF THEORETICAL APPROACHES TO DETERMINATION OF CONCEPT AND EFFICIENCY OF THEIR USE
T. Stupnytska
K. I. Gulavska
eng
ANALYSIS OF APPROACHES TO ESSENCE AND CLASSIFICATION OF ACCOUNT RECEIVABLE OF ENTERPRISE
N. Kuprina
I. Rudiuk
eng
АНАЛІЗ РИНКУ ЗАМОРОЖЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ УКРАЇНИ
Т. В. Свистун
ukr
ОГЛЯД РИНКУ КОМБІКОРМОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ УКРАЇНИ
Н. Й. Басюркіна
Л. В. Шарапанюк
ukr
MODERN STATE AND TRENDS OF STEADY DEVELOPMENT OF FOOD INDUSTRY ON THE EXAMPLE OF MEAT PROCESSING SECTOR
S. Magdenko
eng
МЕТОДИКА АНАЛІЗУ ВАЛОВОЇ ДОДАНОЇ ВАРТОСТІ В МАКРОСИСТЕМАХ
О. В. Нікішина
ukr