Food Industry Economics

ISSN-print: 2312-847X
ISSN-online: 2411-4111
ISO: 26324:2012

ІННОВАЦІЙНІ СКЛАДОВІ СТРАТЕГІЧНОГО РОЗВИТКУ ВИНОРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ УКРАЇНИ

DOI: 10.21691/fie.v8i1.66 (ukr)

  • О. Б. Ткаченко
  • І. М. Агеєва
  • В. М. Беркгаут

Аннотація | Повний текст: У статті розглянуто окремі аспекти стратегії розвитку виноробної галузі України, необхідність створення бюро з маркетингу винограду і вина України, вплив розвитку винного туризму на підвищен-ня культури споживання вина та на розвиток виноробної галузі, розглянуто виведення на ринок Укра-їни вин контрольованих найменувань за походженням (КНП)

Ключові слова:

  • виноробна галузь
  • стратегічний розвиток
  • винний туризм
  • бюро з маркетингу
  • вина КНП
  • місткість ринку