Food Industry Economics

ISSN-print: 2312-847X
ISSN-online: 2411-4111
ISO: 26324:2012

ВПЛИВ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПЕРСОНАЛУ НА ПРИВАБЛИВІСТЬ ХАРЧОВОГО БІЗНЕСУ

DOI: 10.15673/fie.v9i3.624 (ukr)

  • О. Л. Ліпова
  • О. В. Євтушок

Аннотація | Повний текст: У статті розглянуто та обґрунтовано закономірний і безумовний взаємозв’язок таких ринковихкатегорій, як «привабливість харчового бізнесу» та «конкурентоспроможність персоналу». Персонал,що є задіяним у цьому виді бізнесу, формує певні рівні іміджу, конкурентоспроможності та адаптив-ності підприємства на ринку серед споживачів, клієнтів та конкурентів.

Ключові слова:

  • привабливість харчового бізнесу, фактори привабливості бізнесу, конкурен- тоспроможність персоналу, параметри конкурентоспроможності персоналу.