Food Industry Economics

ISSN-print: 2312-847X
ISSN-online: 2411-4111
ISO: 26324:2012

ПСИХОЛОГИЧЕСКИЕ ОСОБЕННОСТИ ФУНКЦИОНИРОВАНИЯ УПРАВЛЕНЧЕСКИХ КОМАНД НА ПРЕДПРИЯТИЯХ ПИЩЕВОЙ ОТРАСЛИ

DOI: 10.15673/fie.v9i1.489 (ukr)

  • В. О. Кушнір

Аннотація | Повний текст: Досліджено економічні категорії: витрати виробництва, об’єкти обліку витрат, собівартість продукції, основна продукція, супутня продукція, побічна продукція та безповоротні відходи. Висвітленотехнологію і організацію забою тварин у забійному цеху та їх вплив на побудову обліку в даному підрозділі. Обґрунтовано документальне оформлення операцій виходу готової продукції та оцінку готовоїпродукції в обліку.

Ключові слова:

  • облік витрат, технологія виробництва, основна продукція, супутня продукція, побічна продукція.