Food Industry Economics

ISSN-print: 2411-4111
ISSN-online: 2312-847X
ISO: 26324:2012

УПРАВЛІННЯ ПРОФЕСІЙНО-КВАЛІФІКАЦІЙНИМ РОЗВИТКОМ ПРАЦІВНИКІВ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ВИНОРОБНОЇ ГАЛУЗІ

DOI: 10.15673/fie.v9i4.745 (ukr)

  • І. О. Седікова

Аннотация | Полный текст: Проведене дослідження присвячено удосконаленню системи управління професійнокваліфікаційним розвитком працівників виноробних підприємств Розкрито основні етапи управліннякваліфікаційним розвитком працівників, визначено шляхи підвищення кваліфікації. Узагальнено інформацію щодо основних показників з питань оцінки кадрового потенціалу на підприємствах виноробноїгалузі задля оцінки ролі та якості кадрового потенціалу підприємств виноробної галузі.

Ключевые слова:

  • управління, професійно-кваліфікаційний розвиток, виноробна галузь, персонал.