Food Industry Economics

ISSN-print: 2411-4111
ISSN-online: 2312-847X
ISO: 26324:2012

ПРАВОВЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПРОДУКЦІЇ МЯСОПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ УКРАЇНИ НА ЄВРОПЕЙСЬКОМУ РИНКУ

DOI: 10.15673/fie.v9i4.742 (ukr)

  • Ю. В. Дьяченко

Аннотация | Полный текст: В статті розглянуто структуру експорту агропромислової продукції та зміни в географії експортних потоків з України. Проаналізовано можливість вітчизняних підприємств харчової промисловості, втому числі м’ясопереробної галузі, бути конкурентоспроможними на зовнішньому ринку, зокрема ринкуЄвропейського союзу. Освітлено питання державного регулювання якості та безпечності харчовоїпродукції в Україні.

Ключевые слова:

  • м’ясопереробна галузь, конкурентоспроможність, стратегія, безпека продукції, система НАССР, державне регулювання.