Food Industry Economics

ISSN-print: 2312-847X
ISSN-online: 2411-4111
ISO: 26324:2012

Архивы

Volume: 12, Issue: 4, 2020

Показаны записи 1-11 из 11.
НазваниеAuthor(s)Язык
Шляхи підвищення конкурентоспроможності вітчизняних підприємств тимчасового розміщування в сучасних умовах господарювання
  • Ю. В. Дьяченко
  • Д. Т. Полоус
ukr
Органічний сектор економіки в Україні та світі
  • А. А. Ринкова
ukr
Методичні рекомендації до комплексної оцінки трудових ресурсів сфери природокористування України на засадах сталого розвитку
  • О. В. Нікішина
ukr
Оборотні активи підприємства: аспекти бухгалтерського обліку за національними та міжнародними стандартами та їх класифікація
  • Н. М. Купріна
  • К. О. Васьковська
  • Г. Б. Пчелянська
  • О. М. Величко
ukr
Місце інновацій в системі заходів антикризового управління підприємством
  • І. І. Савенко
  • Н. М. Корсікова
ukr
Стратегічні імперативи управління змінами інвестиційних процесів у харчовій промисловості
  • О. В. Ніколюк
  • М. І. Ступницька
ukr
Маркетингові аспекти інноваційного розвитку виноробних підприємств
  • О. М. Голодонюк
  • В. В. Мільчева
  • Д. О. Бондарчук
ukr
Напрями реалізації інноваційних проектів на підприємствах
  • А. С. Поліщук
ukr
Подолання конфліктних ситуацій при адмініструванні транспортних перевезень у логістичних системах
  • К. Б. Козак
  • В. А. Дроздова
  • Є. А. Дроздова
ukr
Контрактні форми управління сітьовими бізнес-структурами
  • Л. Ю. Бігунов-Новіков
ukr
Теоретико-методичні засади логістичних «розривів» у ланцюгах товарних ринків
  • О. В. Нікішина
  • М. Л. Тараканов
ukr