Food Industry Economics

ISSN-print: 2312-847X
ISSN-online: 2411-4111
ISO: 26324:2012

Архивы

Volume: 13, Issue: 1, 2021

Показаны записи 1-11 из 11.
НазваниеAuthor(s)Язык
Імплементація сервісних інновацій в організацію діяльності закладів ресторанного господарства
  • Т.П. П. Новічкова
  • Т. Є. Лебеденко
  • В. К. Новічков
ukr
Статистична оцінка формування зовнішньої торгівлі України готовими харчовими продуктами
  • П. О. Антонюк
  • О. П. Антонюк
  • Т. М. Ступницька
  • Х. О. Баранюк
ukr
Аналіз власного капіталу м’ясопереробних підприємств України як основного джерела їхнього фінансування та розвитку
  • О. П. Ощепков
  • С. О. Магденко
ukr
Національна безпека та державна політика в сфері реалізації морського потенціалу України
  • О. В. Ніколюк
  • І. О. Седікова
  • М. В. Клевець
ukr
Діагностика екологічної ємності національної економіки у секторальному вимірі
  • О. В. Нікішина
ukr
Теоретичний базис механізмів формування ефективної логістики товарних ринків
  • О. В. Нікішина
ukr
Удосконалення сервісу на підприємствах індустрії гостинності шляхом проектування дегустаційних залів
  • Г. М. Ряшко
  • Н. В. Асауленко
  • Т. П. Новічкова
ukr
Інноваційні напрямки розвитку закладів готельного господарства
  • А. К. Д’яконова
  • Ф. А. Трішин
  • Л. А. Тітомир
  • О. М. Коротич
ukr
Механізм реалізації регуляторної політики економічної безпеки в аграрному секторі України
  • А. В. Балян
  • І. Ю. Гришова
  • Л. Л. Марчук
ukr
Виробничий потенціал молокопереробних підприємств України у контексті євроінтеграційного розвитку
  • І. О. Крюкова
ukr
Aspects of financial analysis of the company's equity in modern conditions
  • N. Kuprina
  • T. Markova
  • O. Velychko
eng