Food Industry Economics

ISSN-print: 2411-4111
ISSN-online: 2312-847X
ISO: 26324:2012

ОСОБЛИВОСТІ ОБЛІКУ СОБІВАРТОСТІ ПРОДУКЦІЇ У ВИНОРОБНІЙ ГАЛУЗІ

DOI: 10.15673/fie.v9i4.750 (ukr)

  • О. О. Євтушевська
  • К. В. Євсєєва
  • В. О. Приймак

Abstract | Full Text: У статті викладено та розглянуто особливості обліку собівартості продукції на підприємствахвиноробної галузі, досліджено теоретичні аспекти обліку собівартості продукції, розглянуті сутність таскладові собівартості продукції. Виконано порівняльний аналіз особливостей ведення обліку у ТОВ«ПТК Шабо» та ПрАТ «Одеський завод шампанських вин».

Keywords:

  • облік, витрати, собівартість, калькуляція, готова продукція, виробництво.