Food Industry Economics

ISSN-print: 2312-847X
ISSN-online: 2411-4111
ISO: 26324:2012

Archives

Volume: 9, Issue: 2, 2017

Showing 1-12 of 12 items.
TitleAuthor(s)Language
ANALYSIS OF APPROACHES TO ESSENCE AND CLASSIFICATION OF ACCOUNT RECEIVABLE OF ENTERPRISE
  • N. Kuprina
  • I. Rudiuk
eng
ANALYSIS OF LEGAL FORMS STRUCTURAL ELEMENTS OF GRAIN LOGISTICS
  • I. Sedikova
  • I. Savenko
eng
ESSENCE AND CLASSIFICATION OF SUPPLIES OF ENTERPRISE: THEORETICAL AND PRACTICAL ASPECT
  • N. Kuprina
  • S. Polish
eng
FIXED ASSETS OF THE ENTERPRISE: ASPECTS OF THEORETICAL APPROACHES TO DETERMINATION OF CONCEPT AND EFFICIENCY OF THEIR USE
  • T. Stupnytska
  • K. I. Gulavska
eng
GLOBAL STRATEGY OF POSITIONING OF UKRAINE WINE PRODUCTION IN UKRAINE
  • O. Solodova
  • O. Golubyonkova
eng
MODERN STATE AND TRENDS OF STEADY DEVELOPMENT OF FOOD INDUSTRY ON THE EXAMPLE OF MEAT PROCESSING SECTOR
  • S. Magdenko
eng
АНАЛІЗ РИНКУ ЗАМОРОЖЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ УКРАЇНИ
  • Т. В. Свистун
ukr
МЕТОДИКА АНАЛІЗУ ВАЛОВОЇ ДОДАНОЇ ВАРТОСТІ В МАКРОСИСТЕМАХ
  • О. В. Нікішина
ukr
ОГЛЯД РИНКУ КОМБІКОРМОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ УКРАЇНИ
  • Н. Й. Басюркіна
  • Л. В. Шарапанюк
ukr
ПОРІВНЯЛЬНА ОЦІНКА ДЕБІТОРСЬКОЇ ТА КРЕДИТОРСЬКОЇ ЗАБОРГОВАНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ
  • О. О. Євтушевська
  • С. П. Кустурова
ukr
ПРО ПЕРСПЕКТИВНІ НАПРЯМИ РОЗВИТКУ ЕКОНОМІЧНОЇ НАУКИ В ОДЕСЬКІЙ НАЦІОНАЛЬНІЙ АКАДЕМІЇ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ: ІСТОРІЯ І СУЧАСНІСТЬ
  • Г. В. Ангєлов
  • О. Б. Каламан
  • О. М. Кананихіна
  • А. О. Соловей
ukr
УДОСКОНАЛЕННЯ СИСТЕМИ МОТИВАЦІЇ ПЕРСОНАЛУ НА ВІТЧИЗНЯНИХ ПІДПРИЄМСТВАХ ВИНОРОБНОЇ ГАЛУЗІ (НА ПРИКЛАДІ ПрАТ «ОДЕСАВИНПРОМ»)
  • О. Ф. Удовиця
  • Г. П. Пасчина
ukr