Food Industry <br />Economics

Food Industry
Economics

ISSN Print: 2312-847X
ISSN Online:2411-4111
ISO: 26324:2012

Філософія журналу

«Економіка харчової промисловості», некомерційне видання Одеської національної академії харчових технологій, керується відкритістю досліджень, а також сприяє глобальному просуванню наукових досягнень. Публічне обговорення рецензованих наукових досліджень і обмін інформацією в рамках наукового співтовариства мають важливе значення для просування науки. У зв'язку з чим «Економіка харчової промисловості» забезпечує безкоштовний доступ до всіх своїх рецензованих наукових досліджень. «Економіка харчової промисловості» прагне до зміцнення зв'язків між вченими, інженерами та громадськістю в усьому світі. Для цього «Економіка харчової промисловості» не вимагає передачі авторського права. Замість цього, авторам пропонується укласти ексклюзивну ліцензійну угоду на публікацію їх роботи.

Крім того, філософія журналу ЕХП заснована на Singapore Statement on Research Integrity and CSE’s White Paper on Promoting Integrityin Scientific Journal Publications.