Food Industry <br />Economics

Food Industry
Economics

ISSN Print: 2312-847X
ISSN Online:2411-4111
ISO: 26324:2012

Volome 9 Issue 1

ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ВИНОГРАДАРСТВА І ВИНОРОБСТВА УКРАЇНИ ТА ІТАЛІЇ

Каламан О.Б.;Бабенко К.С.

ДОСЛІДЖЕННЯ РИНКУ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ УКРАЇНИ НА ПРИКЛАДІ ОРГАНІЗАЦІЇ ХАРЧУВАННЯ ШКОЛЯРІВ

Свистун Т.В. ;Лянна А. С.

ТЕНДЕНЦІЇ ЗЕРНОВОГО РИНКУ УКРАЇНИ

Фомічова К.Б.

АНАЛІЗ ТА СТРУКТУРУВАННЯ ЗОВНІШНІХ ТА ВНУТРІШНІХ ФАКТОРІВ ВПЛИВУ НА КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ ПІДПРИЄМСТВА

Баранюк Х.О.

АНТИКРИЗОВЕ УПРАВЛІННЯ ХАРЧОВИМИ ПІДПРИЄМСТВАМИ

Басюркіна Н.Й.

ДОСЛІДЖЕННЯ НАПРЯМІВ ВПРОВАДЖЕННЯ СТРАТЕГІЇ ДИВЕРСИФІКАЦІЇ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ВИНОРОБНОЇ ГАЛУЗІ

Седікова І.О.;Петрочко Н. А.

ПРОБЛЕМИ ЕФЕКТИВНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ ФІНАНСОВОЇ СИСТЕМИ

Тарасова О.В.

ОРГАНІЗАЦІЙНО-МЕТОДИЧНІ ОСНОВИ ОБЛІКУ ВИТРАТ І ВИПУСКУ ПРОДУКЦІЇ В ЗАБІЙНИХ ЦЕХАХ М\'ЯСОКОМБІНАТІВ

Кушнір В.О.

САНАЦІЙНИЙ АУДИТ ЯК ІНСТРУМЕНТ УПРАВЛІННЯ ФІНАНСОВИМИ РЕЗУЛЬТАТАМИ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ

Немченко В.В.;Немченко Г.В.;Юсеф Кауан

ЕКОЛОГІЧНА СКЛАДОВА СТАЛОСТІ РОЗВИТКУ АГРОПРОДОВОЛЬЧОЇ СФЕРИ ПІВДЕННОГО РЕГІОНУ

Самофатова В.А.

ПСИХОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ УПРАВЛІНСЬКИХ КОМАНД НА ПІДПРИЄМСТВАХ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ

Ангєлов Г.В.; Черкаський А.В.