Food Industry <br />Economics

Food Industry
Economics

ISSN Print: 2312-847X
ISSN Online:2411-4111
ISO: 26324:2012

Цілі та сфера діяльності

Журнал «Економіка харчової промисловості» вже чотирнадцятий рік поспіль служить інтересам вітчизняних фахівців і запрошує всіх до подальшої співпраці, і бажає Всім, щоб життя завжди було наповнено яскравими, добрими подіями, а кожен новий день приносив щастя і процвітання в професійних справах!

Тематична спрямованість журналу пов’язана з висвітлюванням основних напрямків розвитку економічної науки, а саме:

  • наукових проблем трансформації економічних систем і становлення ринкової економіки;
  • сучасних проблем економіки підприємств;
  • теоретичних і практичних аспектів менеджменту;
  • інноваційно-інвестиційних проблем; фінансово-кредитних відносин;
  • формування та розвитку ринку продуктів харчування;
  • системи обліку та аудиту;
  • цінового механізму і ціноутворення; інформаційних технологій та математичних методів у рішенні сучасних фінансово-економічних проблем;
  • економіко-екологічних проблем; соціально-економічних аспектів розвитку.

Застосування до проблем в розвинених і менш розвинених країн вітаються. Статті мають внести значний внесок у теоретичну та / або методологічну літературу з цього питання і містити міцну наукову складову.